понедельник, 17 января 2011 г.

Про гру "Business-Geniuss"


Гра «Business-Geniuss» створена по ідеї всесвітньо відомої гри «Cashflow» (грошовий потік) відомого японського бізнесмена Роберта Кийосакі - інвестора, філософа і автора безлічі книг-бестселерів, таких як: «Багатий Тато, Бідний Тато», «Квадрант Грошового Потоку», «Поради багатого тата щодо інвестування».
В той же час, гра «Business-Geniuss» багато разів перевершує по азартності і реалістичності гру «Cashflow». Їх не варто порівнювати.
Українська версія «Cashflow» має масу логічних помилок і невідповідностей:
  • продавці-консультанти і вчителі із зарплатою в 2.000$;
  • мережа ресторанів, яку можна купити за 300.000$;
  • податки, які пересічні громадяни виплачують із зарплати;
  • кредити на освіту, яких у нас в країні не було, немає і не передбачається;
  • трикімнатні квартири за 25.000$, при тому що реально за ці гроші однокімнатну не купиш;
  • акції по 1 долару, які через пару ходів можна продати по 40 доларів і так далі…
Зігравши в перекладену українською мовою гру «Cashflow» і «сколотивши» в ній великі статки, ти встаєш вранці і знову йдеш на роботу за 1.500 грн., намагаючись зрозуміти, як же тобі тепер перенести досвід, отриманий в грі, в своє реальне життя. І швидко розчаровуєшся, оскільки зробити це неможливо: у нас в країні ніхто не продасть тобі акції нафтогазової компанії по 1 долару - всі наші нафтогазові компанії - це ЗАТ, і як такого ринку цінних паперів у нас в країні не існує.
Виникла необхідність змінювати правила гри під себе, щоб зробити її цікавішою і адекватною, а точніше змінювати потрібно не правила - змінювати потрібно всю гру.
Гра «Business-Geniuss», була протестована серед 10 команд, що фанатично грають в «Cashflow» вже декілька років. Це багаті і досвідчені в бізнесі люди, які вже багато чого добилися в своєму житті. Всі вони були однозначні в своїй оцінці: «Cashflow» просто «не дотягує». І це справедлива оцінка.
Весь накопичений досвід гри в Cashflow ми використали при створенні гри «Business-Geniuss». У ній усунені абсолютно всі логічні помилки, допущені авторами української копії «Cashflow».
Абсолютно всі джерела заробітків, статті витрат, рівні зарплат, прибутків і ціни узяті з реального життя і приведені у відповідність з реаліями українського ринку.
Змінено і саме поле гри: у два рази збільшена кількість секторів, в два рази збільшена кількість різних бізнес систем і можливостей. Введений новий вид заробітків.
Грати в «Business-Geniuss» весело. Весь ігровий процес вас супроводжуватимуть комічні ситуації і приводи для сміху: над самим собою, над партнерами, над своїми успіхами і їх невдачами. Але це не означає, що гра створена для розваги. Її мета - непомітно просочитися у вашу свідомість і змінити вашу психологію:
  • змусити вас думати головою;
  • змусити вас відчути смак грошей;
  • змусити вас діяти;
  • змусити вас весь час шукати можливості додаткового заробітку;
  • змусити вас збудувати свій бізнес по цеглині;
  • змусити вас крутитися;
  • змусити вас забути про зарплату;
  • змусити вас забути про роботу;
  • змусити вас забути про трудове рабство;
  • забути про комплекс безвихідності і зрозуміти раз і назавжди: багаті люди відрізняються від бідних лише образом мислення (широтою мислення).

четверг, 9 декабря 2010 г.

Business-Geniuss...

Навчальна бізнес-гра Business-Geniuss - це воістину революційний продукт нашої епохи, що моделює реальну інвестиційну діяльність. 
Грошовий потік - це програма МВА (Money, Business, Accounting), яка в ігровій формі навчає людей тому, як швидко стати багатими і досягти фінансового процвітання в реальному житті. 
Грошовий потік створений для людей, які усвідомлюють потребу в новій формі освіти, і розуміють, що на зміну індустріальному століття прийшов інформаційний. 
Гра 
Business-Geniuss вчить: 
- Керувати своїми активами 
- Орієнтуватися в умовах швидкої зміни економічної обстановки 
- Інвестувати в акції та нерухомість 
- Користуватися банківським кредитом і погашати борги 
- Складати балансовий звіт 
Для кого призначена ця гра: 
- Для дорослих і дітей старше 10 років 
- Для тих, хто готовий стати багатим 
- Для батьків, які бояться, що діти ніколи не підуть з їхнього будинку, і для дітей, які бояться, що батьки поселяться з ними 
- Для тих, хто на пенсії хоче жити по-людськи 
- Для тих, хто прагне до перемоги в щурячих перегонах і кому набридло крутитися як білка в колесі 
Багато людей думають, що основна дія 
Business-Geniuss
 відбувається на ігровій дошці. Але це не так. Насправді воно розгортається на вашій ігровий картці. Точно так само все відбувається і в реальному житті. Мета даної гри - навчити вас контролювати свій грошовий потік. Тим, хто не здатний цього робити, часто доводиться вести фінансову боротьбу все своє життя, незалежно від того, скільки грошей вони отримують. Все, що від вас вимагається, - це пам'ятати один секрет багатих людей: багаті не працюють заради грошей, тому що вони знають, як змусити гроші працювати на себе.
Грайте в Business-Geniuss і керуйте своїми грошима!

ВІДТЕПЕР ГРА "Business-Geniuss" НА УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ ТА ПОВНІСТЮ АДАПТОВАНИЙ ПІД УКРАЇНСЬКИЙ ФІНАНСОВИЙ РИНОК. 
Всього за 599 грн. Ви зможете отримати набір для гри з правилами. Тепер не потрібно платити тренеру - розвивайся сам!

Роберт Кийосаки

Роберт Кийосаки

Роберт 
Кийосаки Роберт Кийосаки — один из самых успешных инвесторов и бизнесменов в мире. Он заработал свои миллионы на инвестициях в недвижимость, бизнесы и биржу. Он начал строить свой капитал в 1977 году, а спустя всего семь лет, в 1985, в возрасте всего 38 лет, он уже заработал достаточно, чтобы больше отойти от дел и жить в свое удовольствие.

В 1985 Роберт Кийосаки основал международную образовательную компанию «Rich Dad`s Organization», которая обучает десятки тысяч людей по всему миру бизнесу и инвестированию.

В этот период он пишет бестселлер «Богатый Папа, Бедный Папа». Далее следовали «Квадрант денежного потока» и «Руководство Богатого Папы по инвестированию» — все 3 книги были в рейтинге 10 лучших бестселлеров таких изданий, как "Wall Street Journal", "Businessweek" и "New York Times".